let's join the.fight

kickboksen

Maandabonnement

FIGHT |  16+

1 les per week           30,-

2+ lessen per week   55,-

FIGHT | Jeugd

1 les per week          25,-

2 lessen per week   45,-

familie korting mogelijk.

fight en yoga combi korting mogelijk.

yoga

Strippenkaart

YOGA | 16+

10 strippen €90,-

KINDER YOGA | 8+

10 strippen €85,-

YOGA therapie / mindfulness

therapeutisch yoga v.a. €35,- per les.

fight en yoga combi korting mogelijk.

op maat

FUSION OP MAAT

Vraag naar de mogelijkheden.

prijs afhankelijk van trainingsdoel.

uurtarief v.a. €45,-

​​​​​

AANSCHAF MATERIALEN

Tijdens de fight proefles kunnen materialen worden geleend. Bij een fight lidmaatschap wordt er verwacht dat er eigen trainingsmateriaal (handschoenen, windsels, scheenbeschermers en een bitje) worden aangeschaft.

Dragen van de juiste bescherming is verplicht en voorwaarde voor deelname.

Voor de yoga lessen hoeft niet aangeschaft te worden.

VOORWAARDEN ABONNEMENT

Een abonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Betaling geschied per automatische incasso per maand. Indien een maand  5 weken bevat, wordt deze 5e les niet extra in rekening gebracht. Deze compenseert de eventuele feestdagen die vallen op de lesdag. U betaald géén inschrijfkosten. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand en dient schriftelijk (per mail) te gebeuren. Afmelden voor een les kan via de fitmanager app. Dit dient binnen de daar gestelde termijn te gebeuren. Een gemiste les mag worden ingehaald indien er een plek beschikbaar is, binnen twee weken na absentie. Evt in overleg. FUSION WORKOUT hanteert een aangepast rooster in vakanties. Indien er een les uitvalt te wijten aan FUSION WORKOUT, zal er altijd een passende oplossing worden geboden. De jeugd heeft tijdens de schoolvakantie geen les, mits er extra lessen ingeroosterd worden, deze zijn dan gratis voor leden.

YOGA. Een strippenkaart is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en is 3 maanden geldig. Bij het niet tijdig melden van absentie vervalt de strip voor die les. Als de strippenkaart vol is, kun je zelf weer een nieuwe aanschaffen via het registratiesysteem.  In de schoolvakanties is er geen kinderyogales. De 16+ lessen gaan volgens een vakantie rooster door. Bij mooi weer zal de kinderyoga buiten worden gegeven. Dit wordt tijdig gecommuniceerd.  Workshops zijn tegen betaling te volgen, hierbij is de strippenkaart niet geldig.