let's join the.fight

kickboksen

FUSION FIGHT  16+

1 les per week        €30,-   pm

2 lessen per week   €55,-    pm

FUSION FIGHT Jeugd

1 les per week        €25,-   pm

2 lessen per week   €45,-    pm

familie korting mogelijk.

yoga

FUSION YOGA 16+

10 strippen €90,-

1 losse les €10,-

Kinderyoga

10 strippen €85,-

1 losse les €9,-

therapeutisch yoga v.a. €35,- per les.

fight en yoga combi korting mogelijk.

personal op maat

FUSION OP MAAT

Vraag naar de mogelijkheden.

prijs afhankelijk van trainingsdoel.

uurtarief v.a. €30,-

AANSCHAF MATERIALEN

Tijdens de proefles kunnen materialen worden geleend. Bij een lidmaatschap wordt er verwacht dat er eigen trainingsmateriaal (handschoenen, windsels, scheenbeschermers en een bitje) worden aangeschaft.

VOORWAARDEN ABONNEMENT

Een abonnement is niet overdraagbaar. U betaald géén inschrijfkosten. Betaling geschied per automatische incasso per maand. Indien een maand  5 weken bevat, wordt deze 5e les niet extra in rekening gebracht. Deze compenseert de eventuele feestdagen die vallen op de lesdag. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand en dient schriftelijk (per mail) te gebeuren. Afmelden kan via de fitmanager app. Dit dient binnen de daar gestelde termijn te gebeuren. Een gemiste les mag worden ingehaald indien er een plek beschikbaar is, binnen twee weken na absentie. Evt in overleg.

FUSION WORKOUT is gerechtigd om tijdens de algemene feestdagen en schoolvakanties te sluiten. zie lesrooster.

Het abonnementsgeld is zo opgebouwd dat er 4 zomerstop weken, , carnavals-, kerstvakantie en de feestdagen in opgenomen zijn.

FUSION WORKOUT hanteert een aangepast rooster in vakanties. Indien er een les uitvalt te wijten aan FUSION WORKOUT, zal er altijd een passende oplossing of compensatie worden geboden.

YOGA. De strippenkaart is 3 maanden geldig. Bij het niet tijdig melden van absentie vervalt het ticket voor die les. Als de strippenkaart vol is, kun je zelf weer een nieuwe aanschaffen via het registratiesysteem.  In de schoolvakanties is er geen kinderyogales. De 16+ lessen gaan volgens een vakantie rooster door. Bij mooi weer zal de kinderyoga buiten worden gegeven. Dit wordt tijdig gecommuniceerd. De matjes zijn in bruikleen.